Κάποιες φορές απλά πάρε τον χρόνο σου..

Βλέποντας την ημερομηνία του τελευταίου post μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα..19 Αυγούστου 2019! Ένα ολόκληρο εξάμηνο λοιπόν στην αρχή του οποίου είχα αποφασίσει ότι ο κύκλος αυτού του ιστιολογίου έχει ολοκληρωθεί. Όντας πεπεισμένη ότι αν δεν κάνεις κάτι άψογα ή έστω αν δεν πιστεύεις ότι το κάνεις άψογα έχοντας δώσει το 100 % , καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου , αποφάσισα να βγάλω το blogging από τη ζωή μου λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως. »Όμως από πότε ένα hobby απέκτησε χαρακατηριστικά δουλειάς ; »Αυτό αναρωτήθηκα και 6 μήνες μετά συνειδητοποίησα ότι όταν αφαιρείς τελείως από την ζωή σου πράγματα που άλλοτε σου έδιναν ενέργεια , χαρά και σου χάριζαν το αίσθημα της δημιουργικότητας , χάνεις το κίνητρό σου και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε απλές καθημερινές υποχρεώσεις.

Δεν χρειάζεται ό,τι κάνεις να οδηγεί στο »τέλειο» αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς αυτό που εσύ θεωρείς »άψογο» δεν θα ταυτιστεί ποτέ απόλυτα με αυτό που οι άλλοι πιστεύουν. Αν λοιπόν κάτι σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός και παραγωγικός just go for it!

Χαίρομαι πολύ που θα τα ξαναλέμε μέσα από εδώ και ευχαριστώ όλους εσάς τους υπέροχους που μου στείλατε ότι σας έλειψε το »Ít’s My Secret World».

I’m back!

New Instagram Account : itsmysecretworld_blog

Καλή μας αρχή (ξανά) !

x Vallia

Σχολιάστε